Actie Di Rupo – Gent – vrijdag 30 maart 2012

Naar aanleiding van de tragische busramp in Zwitserland werd het bezoek van Di Rupo van vrijdag 16 maart aan Gent uitgesteld. Naar verluidt zou het uitgestelde bezoek van Di Rupo aan Gent aanstaande vrijdag 30 maart plaatsvinden. Aangezien de bijzonder korte mobilisatietijd en de moeilijke omstandigheden van het moment heeft het Vlaams Belang beslist om geen eigen actie te organiseren maar aan te sluiten bij de actie die georganiseerd wordt door Voorpost.


 


Het Vlaams Belang roept dan ook zijn militanten, mandatarissen en medewerkers op om te verzamelen om 13u15 op de hoek van de Bijlokekaai/Godshuizenlaan om deel te nemen aan de actie van Voorpost. Medewerkers en personeelsleden van het Vlaams Belang mogen op eigen initiatief tijdens hun werkuren aan deze actie deel nemen.


 


Aangezien Di Rupo in de loop van de komende maanden alle belangrijke steden van Vlaanderen met een dergelijk bezoek wil “vereren” is het de bedoeling van het Vlaams Belang om naar aanleiding van het eerstvolgende bezoek van Di Rupo aan een Vlaamse stad een grote actie op het getouw te zetten. Van zodra het bekend is waar en wanneer Di Rupo opduikt krijgt u hierover meer informatie.


 


Filip Dewinter


Organisatieverantwoordelijke

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...