Afdelingsfeest Vlaams Belang Eeklo groot succes!

Zaterdagavond 21 mei zat de Beeldenzaal van het Socio-Cultureel Centrum “De Leke” afgeladen vol met leden en sympathisanten van Vlaams Belang afdeling Eeklo. Na de toespraak van voorzitter Peter Pauwels die wees op de asociale uitwerking en de ongewenstheid van het verdedigen van immigratie als oplossing voor de vergrijzing in onze regio, was het de beurt aan Vlaams Belangkopstuk Gerolf Annemans. Hij veegde de vloer aan met alle multiculprofeten en wees op het belang van onze partij in Eeklo als dynamische kracht die de passieve meerderheid opzweept.

Hij maakte de vergelijking met de ‘wieg van Newton’ (of Newtonpendel) het beroemde toestelletje met de kaatsende zilveren bolletjes. Als je het uiterste, zeg maar het ‘extreme’ bolletje laat slaan, komen ook de andere in beweging. Dat is de rol die het Vlaams Belang ook in Eeklo speelt: de andere partijen opzwepen om een politiek rechtse(re) koers te varen.

Fractieleider Filip Lecompte stelde nog dat het masker van de N-VA in Eeklo definitief is afgevallen door tégen het hoofddoekenverbod te stemmen in de gemeenteraad en verzekerde vriend en vijand dat het Vlaams Belang er in Eeklo bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar nog op vooruit zal gaan omdat het krediet bij de bevolking alleen maar is gegroeid.
 
www.vlaamsbelangeeklo.be

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...