Campagnejournaal 4

De verkiezingscampagne komt nu volop op kruissnelheid. We serveren u graag ons vierde campagnejournaal. Daarin hebben we uiteraard aandacht voor de dramatische schietpartij in Brussel waarbij een rechter en een griffier om het leven kwamen. Filip Dewinter en Filip De Man drukken hun verontwaardiging uit. We tonen u een flits uit Hasselt, waar de SP.a-burgemeester een verkiezingsmeeting van het Vlaams Belang verbood. Onze Limburgse mandatarissen en militanten voerden op de trappen van het stadhuis actie voor de vrije meningsuiting. En het Vlaams Belang protesteerde deze week ook aan het gesloten asielcentrum van Steenokkerzeel. Filip Dewinter legt uit waarom.

In onze reportage komt de onwerkbaarheid van België aan bod. Wie na de recente uitlatingen van Joëlle Milquet denkt dat er snel een nieuwe staatshervorming zal komen of droomt van confederalisme, mag die droom nu wel opbergen. Alleen Vlaamse onafhankelijkheid kan een einde maken aan de Waalse chantage en de Belgische knoeiboel.

Onze interviewgast is Anke Van dermeersch. En als lijsttrekker stellen we u graag Gerolf Annemans voor. Veel kijkplezier!
Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...