De tijd voor Open-VLD is bijna voorbij …

Binnenkort start het laatste jaar van de Open-VLD meerderheid in onze gemeente. De weken en maanden tellen nu af. Vijf jaar lang heeft het Vlaams Belang oppositie gevoerd. Oppositie gevoerd met constructieve argumenten en met realistische voorstellen. En hebben wij de stem van onze kiezers naar de raad gebracht. Vijf jaar lang hebben we u via onze pamfletten op de hoogte gehouden van onze acties in de raad, want zoals U weet moeten wij hiervoor niet rekenen op de pers.
Vijf jaar lang hebben we echter moeten vaststellen dat dossiers bleven aanslepen in de gemeente en dat veel beloftes half of niet zijn uitgevoerd.

Vandaag vragen wij u uw mening over de voorbije jaren.

Vandaag vragen wij uw mening over hoe Lochristi er na de volgende verkiezingen moet gaan uitzien. De Open-VLD heeft nagelaten de bevolking te bevragen bijv. omtrent het multifunctioneel project Uyttenhove. Bij ons kan U wél Uw mening kwijt en we zullen er zeker rekening mee houden.

Als Vlaams Belang houden wij er immers aan om luidop te zeggen wat u stilletjes denkt…

Want het Vlaams Belang dat blijft de partij die onomwonden kiest voor ons eigen volk. Een keuze voor een onafhankelijk Vlaanderen, een gastvrij land maar geen land waar iedereen zomaar kan komen aanwaaien en de belastingbetaler laat opdraaien voor de kosten, een Vlaanderen dat de criminaliteit aanpakt en een Vlaanderen dat zuinig omspringt met uw belastingsgeld.

Het Vlaams Belang wil mee vorm geven aan Lochristi en deze enquête is hierin een volgende stap!!

Daniël De Knijf
fractievoorzitter gemeenteraad

Klik hier voor de bijlage

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...