Eeklo – N-VA wil robbertje vechten met Vlaams Belang


Het lijkt erop dat de N-VA Eeklo openlijk de oorlog heeft verklaard aan het Vlaams Belang. Parlementslid Johan Deckmyn ontving een mail van een N-VA-bestuurslid uit Eeklo waarin stond dat de strijd met het Vlaams Belang “op straat zal uitgevochten worden” en dat daarbij uitgekeken wordt naar de volgende gemeenteraadsverkiezing van 2012. Het Vlaams Belang Eeklo reageert verontwaardigd: Bart De Wever benadrukte eerder al dat de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen “De keel van het Vlaams Belang-monster oversnijden is.” I.p.v. samen met ons de Vlaamse eisen kracht bij te zetten, ziet men in het Vlaams Belang een grotere vijand dan Elio Di Rupo. Eekloos Vlaams Belang fractieleider Filip Lecompte zegt geschokt te zijn: “dit is gewoon misselijkmakend.”

Johan Deckmyn
Vlaams Parlementslid regio Gent-Eeklo

Filip Lecompte
Fractieleider Vlaams Belang Eeklo

Mail:

Van: Patrick De Clercq [mailto:]
Verzonden: dinsdag 22 juni 2010 11:55
Aan: Johan Deckmyn


Onderwerp: ik ben in de val gelopen proficiat meneer Dekmyn.

Ik ben heden morgen opgebeld door u  en u ben er in geslaagd om mij om de tuin te lijden proficiat dat u zo goed was om zo oneerlijk aan informatie te geraken  .
Zoals afgesproken in een van mijn email van vroeger de strijd gaat verder op straat uitgevochten worden ik kijk al uit maar de volgende gemeenteverkiezing van 2012. Ik ga ook zo eerlijk zijn van mijn provinciale voorzitter en zijn bestuur op de hoogte brengen van  het gebeuren deze morgen.
U zult misschien nu lachen dat ik er ben ingelopen in de val maar na lachen komt soms wenen .

De Clercq Patrick.  bestuurslid met plezier bij de NVA.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...