Eetfestijn: waar een kleine gemeente groot in kan zijn


Alweer een zeer geslaag eetfestijn: met 130 eters was de zaal goed gevuld. In een gemeente met 6000 inwoners kan dat aantal tellen. Gemeenteraadslid en afdelingsvoorzitter Erik Coupé en zijn ploeg kunnen alvast tevreden terugkijken op deze avond. Zelfs gastspreker Filp Dewinter wasonder de indruk van de opkomst.


Voor die gastspreker had de afdeling ook gevraagd aan fractieleider in de provincieraad Tanguy Veys om een inleiding te verzorgen. Tanguy werkt ondertussen al jaren samen met Filip en typeerde hem als een gedreven en leidende politicus die het Vlaams Belang in het verleden maar ook in de toekomst nog naar schitterende resultaten zal brengen.


Filip Dewinter van zijn kant wees op het belang van het Vlaams Belang als partij die ànders isdan de anderen. Partijen als LDD kopiëren het programma voor een stukje en doen dan alsofzij het alternatief zijn. Zo pleitte LDD kort geleden nog voor open grenzen en vrij immigratie en doet de partij nu alsof ze de problemen met de Islam ontdekt hebben. Het kostte het Vlaams Blok vijf jaar terug de kop. Toen stemde diezelfde Dedecker nog in met de regularisatie van illegalen en het stemrecht voor vreemdelingen.


Het Vlaams Belang is dan ook de enige revolutionaire partij in Vlaanderen die kiest voor een anderVlaanderen.


Dewinter riep de aanwezigen dan ook op om schouder aan schouder verder te werken voor het Vlaams Belang en te blijven zeggen wat de partij al jaren zegt: Eigen Volk Eerst.


Nadien konden de gasten aanschuiven aan een overheerlijk Breughelmaal.


De blauwe suikergemeente krijgt er steeds meer een geel-zwart randje bij en dat is maar goed ook!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...