HARDE AANPAK CRIMINALITEIT: JA! – HORECA PESTEN MET RAZZIA’S: NEEN!

PERSMEDEDELING VLAAMS BELANG ZELZATE 
Het Vlaams Belang heeft er nooit een geheim van gemaakt dat wat ons betreft de criminaliteit hard moet worden aangepakt. Drugdealers, overvallers, inbrekers: zij mogen en kunnen op geen genade rekenen. De nationale campagne van het Vlaams Belang draait niet om niets om het meest fundamentele recht van elke burger: het recht op veiligheid. 
Ook Zelzate kreunt al te lang onder het socialistisch wanbeleid met alle gevolgen vandien voor de brave burger. De angst moet dringend van kamp veranderen: van de gewone Zelzatenaar naar de crimineel. In Zelzate zetten we daarop in. 
De razzia die in de nacht van 9 op 10 juni werd gehouden in een aantal horeca-zaken op de Grote Markt zou een stap in de goede richting zijn geweest, mocht de willekeur en de totaal verkeerde (stalinistische) strategie niet zijn aangewend. Niet minder dan 178 cafégangers werden afgevoerd. Nu mag men veel denken over het uitgangsleven in Zelzate, maar een kleine 200 burgers verdenken van criminele feiten, is een brug te ver.
Het Vlaams Belang pleit in Zelzate voor gerichte controles op criminaliteit en geen spierballengerol.
Het Vlaams Belang wil in Zelzate zes jaar lang een harde aanpak van de criminaliteit en geen stuntelig stuntwerk enkele maanden voor de verkiezingen.
Het Vlaams Belang eist een nultolerantiebeleid voor de hardleerse criminelen en geen repressie van onschuldige cafégangers.
De komende maand start het Vlaams Belang-Zelzate daarom een campagne die de horeca een hart onder de riem wil steken. Drieduizend bierviltjes (een cartoon met de slogan ‘Met het Belang aan de toog, blijft het niet droog’) zullen uitgedeeld worden aan de Zelzaatse uitgaanders en horeca-zaken.
Een harde aanpak van de criminaliteit en een gezellig uitgaansleven staan bij ons niet haaks.
Patrick De Roo
Lijsttrekker Vlaams Belang
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...