Kies veilig met Vlaams Belang PLUS!

Op 14 oktober komt het Vlaams Belang op in Merelbeke onder Vlaams Belang PLUS. Samen met onafhankelijken uit LDD-hoek wil het Vlaams Belang een ander signaal laten klinken in Merelbeke. Een signaal van samenwerking tussen de partijen.

Oorspronkelijk wilden we dit ook met N-VA maar die kozen er voor om alleen te gaan. Een unieke kans wilden we toch niet laten verloren gaan en kozen voor een Vlaamse en rechtse frontvorming in het belang van de Merelbekenaren.

Met Vlaams Belang PLUS krijgt u dan ook een compleet programma. Standpunten over economie, dienstverlening, sport, jeugd, verenigingen, veiligheid en alle problemen die in Merelbeke spelen.

Als Vlaams Belang PLUS willen wij dezelfde rol blijven spelen die we de voorbije legislaturen hebben vervuld: die van kritische oppositie die niet alleen kritiek geeft maar ook met werkbare voorstellen komt en goede voorstellen van de meerderheid ondersteunt. Als die meerderheid ook bereid is om naar ons te luisteren.

Een keuze voor Vlaams Belang PLUS is dan ook geen keuze voor de zoveelste partij die van alles belooft maar voor een partij die de voorbije 18 jaar bewezen heeft voor verandering te kunnen zorgen. Kies daarom veilig, kies Vlaams Belang PLUS op 14 oktober!
 
Erik Hebbelijnck
Lijsttrekker

De lijst:

1 Eric Hebbelijnck
2 Marie-Jeanne Mathys
3 Paul De Ganck
4 Marc Eggermont (onafhankelijk)
5 Sander De Neve  (onafhankelijk)
6 Jasmien De Paepe  (onafhankelijk)
7 Ludo  Van Put
8 Carine Coppejans (onafhankelijk)
9 Patrick De Groote
10 Luc Schroé
11 Sonja Vermeulen
12 Lea  Van Hoecke
13 Raymonde Meiresonne
14 Kathy De Wilde (onafhankelijk)
15 Martine Reunes
16 Erwin Claeys
17 Lucas Vanderstiggel
18 Jeannine Vos
19 Marnix Van Den Meersschaut (onafhankelijk)
20 Simonne Cleeren

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...