Kies Veilig voor Waarschoot!

Beste Waarschotenaar,
Op 14 oktober heeft u de keuze. Kiezen voor partijen die hun beloften van de vorige keer opnieuw maken om nog eens zes jaar te mogen besturen, kiezen voor partijen die beloften maken om eindelijk nog eens te mogen besturen of het Vlaams Belang.
Het Vlaams Belang is de enige veilige partij. Wij kunnen immers enkel beloven uw belangen te verdedigen in de raad. De andere partijen weigeren met ons te praten. Alle middelen zijn al ingezet om het Vlaams Belang weg te krijgen maar het heeft niet mogen zijn. Op 14 oktober kan u opnieuw kiezen voor het Vlaams Belang.
Binnenkort krijgt u een folder met onze punten in de bus. Punten waarvan wij overtuigd zijn dat ze een duidelijke meerwaarde zijn voor Waarschoot en de garantie bieden op een goed bestuur. Het zijn niet de gemakkelijkste punten maar het zijn wel de punten waar wij ons 100% voor zullen inzetten. Aan enthousiasme en werkkracht geen gebrek.
Want de inzet van 14 oktober is niet wie er onze gemeente bestuurt. De inzet van 14 oktober is dat u zich goed voelt in Waarschoot. Dat u zich veilig voelt in Waarschoot. Dat de politiek er één is van Waarschotenaren voor Waarschotenaren.
Dat willen wij u garanderen.
Gunter Danel
Lijsttrekker

1 Gunter Danel
2 Ingrid De Bie
3 Kristof Hebbrecht
4 Sofie Van Acker
5 Bernard Martens

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...