Lovendegem: hutsepot wordt een hele traditie

Toen de afdeling een tweetal jaren terug begon met hutsepot had niemand gedacht dat het zo’n vaart zou nemen.

Vandaag vulden een kleine 90 eters de zaal van Café Family om te genieten van hutsepot met bijgeserveerde varkenspoten. Voor heel wat was het een kennismaking met de lokale hutsepot.

In een korte toespraak wees gemeenteraadslid Geert Neirynck op de gang van zaken in Brussel waar het vandaag de partijen zijn die het Vlaams Belang voor de rechtbank zijn die afgestraft worden voor hun poging om in te grijpen bij de Gerechtelijke macht. De kiezer heeft de keuze: ofwel die partijen, die vele duizenden aandeelhouders in de zware problemen jaagden of het Vlaams Belang. Want, wat men van LDD ook wil zeggen: de gewone man kan enkel het slachtoffer worden van het ultraliberale programma, met daarbij de import van nog vele duizenden vreemdelingen.

Nadien kon afdelingsvoorzitter Paul Vanderperren (zie foto) zien dat de hutspot in karrevrachten verzet werd. Onder meer regionaal VBJ-voozitter Katrien Van Huffel, fractievoorzitter in de provincieraad Tanguy Veys – de spreker op 31 januari –  lieten het zich smaken. Nog meegeven dat de afdeling op 31 januari een nieuwjaarsreceptie heeft én op 20 juni er het jaarlijkse ‘grote’ eetfestijn heeft. Kortom: in Lovendegem groeit het Vlaams Belang alleen maar.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...