Nieuw bestuur in Maldegem

Is er ook echt nieuws? De opmerking klinkt terecht. En dat is ze.

Het nieuwe bestuur zit vol bekende gezichten behalve dan voor wat betreft de nieuwe voorzitter: een zekere Peter Demasure, toch al een kleine twintig jaar woonachtig in Maldegem. Wel, en dan?

Belangrijker is dat het bestuur van Vlaams Belang in Maldegem zich intern klaar maakt voor de nieuwe verkiezingsstrijd in zijn gemeente.Vanaf vandaag zijn uw vragen ook hun vragen.Daarom krijgt elk bestuurslid een specifieke taak toegewezen: om nog korter op de bal te spelen. Om nog beter mee te gaan met wat bij u leeft.

Sabrina Dessein, ledenverantwoordelijke, verwierf over het gehele Vlaamse land haar definitieve bekendheid met de laatste federale verkiezingen. Zorgzaam thuis en met Vlaanderen.

Wilfried De Metsenaere, sedert jaren onze mandataris en vooral onze pionier, gaf in heel Maldegem het Vlaams Belang een hoorbare stem toen het nog een andere naam had.

Davy De Meyere, actieverantwoordelijke, legt zijn oor overal te luisteren en is steeds bereid om tot actie over te gaan. U zult zeker nog van hem horen.
 
Jacques Laureyns, mandataris, de man die zich durfde te smijten op het moment dat velen bang waren kleur te bekennen. Het kloppende hart in een veel te koude wereld.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...