Nieuwjaarsreceptie district Evergem

Een vijftigtal toehoorders vrijdagavond in Ronsele waar het district haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gaf. Enkele toehoorders werden spontaan lid. 

Glynis De Clercq stelde de werking van VBJ voor en daarin ontbrak ook niet de recente actie van VBJ in Eeklo. Een actie waar de partij overigens nog veel reactie voor krijgt. De nieuwe wind die binnen VBJ waait laat alvast de eerste, hoopvolle resultaten zien!

Geert Neirynck hield een politieke beschouwing over het jaar waar heel wat thema’s in de kaart moesten spelen van het Vlaams Belang  maar dat niet deden. De regularisatie van de illegalen, de transfer van asielzoekers uit Wallonië naar Vlaanderen en zelfs de discussie over de minaretten in Zwitserland maken immers duidelijk dat de discussie over onze identiteit meer dan ooit actueel is. Neirynck besloot dat het Vlaams Belang met de kracht van een overtuiging, een overtuiging die geen wijziging belooft en niet uitvoert, maar wel duidelijk kiest voor een Vlaanderen waar de Vlamingen baas zijn in eigen land, ons moet brengen waar we thuishoren: onder het volk om hun stem te zijn.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...