Nieuwjaarsreceptie Lovendegem : vol vertrouwen naar verkiezingen

Onder het toeziend oog van regiovoorzitter Michel Roelens en Vlaams Volksvertegenwoordiger Johan Deckmyn bezochten ruim 50 Vlaams Belangers de nieuwjaarsreceptie in Lovendegem, de sluiter van de nieuwjaarsrecepties van het Vlaams Belang in de regio.

Secretaris Geert Neirynck keek terug op een zeer geslaagd 2008 in Lovendegem: het grootste eetfestijn ooit, een zeer sterke 11 juli-actie, een nieuwe webstek… een kleine gemeente kan dus wel een stevige werking houden. Neirynck had ook ander nieuws: hij kreeg het bericht dat zijn kandidatuur voor de verkiezingen weerhouden was. De plaats zou binnen afzienbare tijd bekend gemaakt worden.

Er waren nog kandidaten deze avond: naast de regionale spitskandidaten Johan Deckmyn en Tanguy Veys zal ook Katrien Van Huffel kandidaat zijn. Op de foto ziet U de kandidaten met het spaarvarkentje, hét hebbedingetje van de campagne ‘Vlaams geld in Vlaamse handen’, die hiermee in de regio is gestart en heel wat enthousiasme veroorzaakte.

Gastspreker Tanguy Veys wees op het belang van deze campagne aangezien de Waalse politieke klasse het Vlaams geld maar blijft verbrassen. Maar ook in Vlaanderen moeten we opletten: de monstermeerderheid in de provincieraad heeft de belastingen zo ‘geïndexeerd’ , een eufemisme om te zeggen dat de belastingen stegen. Over uw koopkracht mag dan wel gepraat worden, besparen is er bij de provincie niet bij.

Veys wees natuurlijk ook op de verkiezingen van 7 juni waar de media en de andere partijen het Vlaams Belang al als dé verliezer aanzien zonder dat de campagne nog niet begonnen is. Hij riep alle militanten, kaderleden en verkozenen om vrienden, kennissen en familie te overtuigen om zeker nu Vlaams Belang te stemmen en een neus te zetten naar al diegenen die al jaren het Vlaams Belang willen doodzwijgen of willen doen zwijgen en van het Vlaams Belang dé verrassing te maken van 7 juni. Nadien konden de aanwezigen genieten van de Lovendegemse gastvrijheid….

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...