Nieuwjaarsreceptie Vlaams Belang Gent

Op zondag 26 januari vond in “Het Biljarthuis” in Wondelgem de traditionele jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang Koepel Gent plaats.

Voorzitter Johan Deckmyn had het in zijn toespraak onder meer over het enorme succes van de actie rond de gratis alarmpjes in Gent. Hij bedankte de vele militanten die hard hadden gewerkt om al deze alarmpjes huis-aan-huis te verdelen.

Gastspreker op de receptie was Guy D’Haeseleer, lijsttrekker voor het Vlaams parlement. Hij had het over het belang van de komende verkiezingen. Hij hekelde trouwens in dat verband de dubbelzinnige houding van de N-VA in vele dossiers. Zo verwees hij onder andere naar het feit dat de N-VA enerzijds waarschuwt tegen de opkomende islam, maar ondertussen minister Geert Bourgeois vanuit de meerderheid in het Vlaams parlement kwistig subsidies rondstrooit voor de vele moskeeën in Vlaanderen…

Na de speeches konden de ruim 175 aanwezigen genieten van de receptie, waar bij een hapje en een drankje duchtig werd nagekaart over de strijdbare toespraken.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...