‘O² – de Ordelijke Opdeling’ gaat internationaal

Voor de 25 toehoorders gisterenavond in Lovendegem had Gerolf Annemans een leuk nieuwtje: het boek ‘O² – De Ordelijke Opdeling’ gaat naar een derde en een vierde druk. De derde druk wordt een Engelstalige die naar ‘decision makers’ over de ganse wereld zal gaan en in de vierde druk zal een nieuw hoofdstuk komen over de verhouding tussen Vlaanderen en Nederland.

Het warme weer weerhield er de aanwezigen alvast niet van om aandachtig te luisteren naar het proces dat na 20 jaar tot dit boek heeft geleid. In 1990 hield het toenmalige Vlaams Blok een congres in Strombeek-Bever over dit onderwerp en doorheen de jaren groeide die visie verder met heel wat publicaties.

‘O² – De Ordelijke Opdeling’ is een boek geworden waar zelfs de wetenschap van toegeeft dat er weinig tegen in te brengen is en een boek dat de strategie van Vlaanderen fundamenteel anders benadert: niet meer door te denken in een Belgisch kader – zoals de andere partijen, N-VA incluis – nog steeds doen maar door te kijken wat er nodig is om Vlaanderen internationaal te laten erkennen. Het is het eerste – en voorlopig enige – antwoord op de vele spinsels van de Franstaligen die nu met alle middelen proberen om Vlaanderen internationaal zwart te maken en te raken aan het Vlaams grondgebied.

Wie nog interesse heeft voor het boek kan het verkrijgen bij de afdeling of via het regionaal secretariaat.

http://www.vlaamsbelanglovendegem.be


Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...