Onderhoud sporthal Assenede laat te wensen over!

Bij de opening van de sporthal in Assenede werden veel toeters en bellen bovengehaald. De burgemeester beschouwde dit als een bekroning van zijn toenmalige legislatuur. Een echt prestigeproject voor SAMENPlus.

Net zoals bij het nieuwe gemeentehuis blijkt het onderhoud van de sporthal ook serieus te wensen over te laten, vertelt Stijn Van Hamme (Vlaams Belang). Wie al eens in de sporthal komt, kan er niet naast kijken: een ruit die al ruim zeven (!) weken kapot is en de lift is al dik 14 dagen buiten gebruik.

De kapotte ruit werd afgeslagen met een houten plaat, de lift kreeg een briefje 'defect'. Tot daar de ingrepen van het gemeentebestuur. Zij zitten blijkbaar niet in met mindervaliden of zelfs met het kuispersoneel dat emmers water de trap op- en afsleurt.

Ik betreur dat de sporthal, toch een zware investering tijdens de vorige legislatuur, zo gebrekkig wordt onderhouden. Blijkbaar is showpolitiek het enige waarin SAMENPlus uitblinkt. Het Vlaams Belang roept het gemeentebestuur dan ook op om dringend werk te maken van een grondige aanpak van deze problemen.

Stijn Van Hamme.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...