Onze regio-kandidaten

U kan hiernaast natuurlijk terecht voor alle kandidaten in Vlaanderen, maar het is misschien leuk om ook de kandidaten uit uw buurt te kennen.

Vergeet niet: U mag op onze lijst zoveel voorkeurstemmen uitbrengen als U wil. Wat niet echt mag is zowel op de lijst stemmen als voor kandidaten. Die stem is niet ongeldig maar het vernietigd uw voorkeurstem. En dat kan de bedoeling niet zijn.

Gent heeft vijf kandidaten: Johan Deckmyn (Oostakker) is de derde effectieve kandidaat, Kristina Colen (Gent) is de zesde kandidaat, Tanguy Veys (Gent) de negende kandidaat, Marina Van den Berghe (Mariakerke) is de zestiende kandidaat en Francis Van den Eynde (Gent) de 26e effectieve kandidaat.Voor alle duidelijkheid: de Gentse kandidaten zijn allemaal effectieven.

Oostelijk van Gent is er Marie-Jeanne Mathys (Merelbeke) de 21e effectieve kandidaat en vinden we bij de opvolgers Freya Gabriël (Wachtebeke) als 10e en Geert Goubert (Destelbergen) als 16e opvolger.

Voor de streek van Deinze zijn er drie opvolgers: Olaf Evrard (Nevele) als 5e, Marleen Reyniers als 14e en Luc Goeminne (beiden van Deinze) als 15e.

Het Meetjesland is met 4 kandidaten aanwezig: Katrien Van Huffel (Ertvelde) is 12e effectieve kandidaat, Geert Neirynck (Lovendegem) 14e en eerste lijstduwer (voor waar er elektronisch gestemd wordt) en Sabrina Dessein (Maldegem) is 20e effectieve. Filip Lecompte (Eeklo) is 8e opvolger.

Dit is voor het Vlaams Parlement.

Voor het Europees Parlement is er Francis Van den Eynde op de 5e effectieve plaats.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...