Tijd voor een ander beleid!

Nog een klein jaar scheiden ons van de volgende verkiezingen. In oktober 2012 is het aan u om te beslissen of de huidige meerderheid in Wachtebeke goed of slecht heeft bestuurd.

Met het Vlaams Belang willen we een alternatief bieden. Wij voeren oppositie omdat het moet maar willen wel constructief zijn als dat kan. Het Vlaams Belang zal met eigen voorstellen voor de dag komen, maar we zullen ook verkeerde beslissingen blijven bestrijden met goede argumenten.

Maar er is meer. Het Vlaams Belang heeft sinds jaar en dag de mening willen vertolken van de GV’s – de Gewone Vlamingen. Wij zijn een volkspartij die de stem wil zijn van het volk. Daarom vragen wij vandaag naar uw mening. Het zal ons in staat stellen om op basis van uw antwoorden een lijvig rapport te maken van het bestuur in Wachtebeke en om aan te tonen waar het beter kan en moet.

Hoe wilt u dat Wachtebeke er uitziet de komende jaren? Hoe is het met de veiligheid gesteld? Wat met de sociale dienstverlening? En is er voldoende ruimte voor de jeugd en de kinderen? Worden er teveel belastingen geheven? Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen waar u een antwoord kunt op geven.

Als Vlaams Belang houden wij er immers aan om luidop te zeggen wat u stilletjes denkt…


Want het Vlaams Belang dat blijft de partij die onomwonden kiest voor ons eigen volk. Een keuze voor een onafhankelijk Vlaanderen, een gastvrij land maar geen land waar iedereen zomaar kan komen aanwaaien en de belastingsbetaler laat opdraaien voor de kosten, een Vlaanderen dat de criminaliteit aanpakt en een Vlaanderen dat zuinig omspringt met uw belastingscenten.

Maar vooral wil het Vlaams Belang mee vorm geven aan Wachtebeke en daar is deze bevraging een eerste stap van. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Klik hier voor de bijlage

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...