Tijd voor een ander beleid!

Nog nooit is het programma van het Vlaams Belang zo actueel en nodig geweest als nu.

Ons land kent een zware ekonomische crisis en is al overbevolkt en toch stimuleren vooral socialisten en groenen, maar helaas ook CD&V, VLD en N-VA, de massale (ook illegale) immigratie van vreemdelingen. In onze steden worden allochtonen, waarvan er velen geen enkele bijdrage tot onze welvaart leveren, stilaan een meerderheid.

Vlaams  Brabant maar ook Aalst, Denderleeuw, Ronse, Ninove en Mechelen worden in snel tempo verfranst en vervreemd door rijkere autochtonen en werkloze allochtonen die uit Brussel wegvluchten. Het BHV-voorstel van Bart de Wever en het gelijkaardige BHV-akkoord van Di Rupo hebben dit helaas bevestigd.
De geldstromen vanuit Vlaanderen naar Wallonië en Brussel blijven stijgen en bereiken nu al meer dan 13 miljard euro per jaar.

Alleen het Vlaams Belang heeft een realistisch, positief en zinvol alternatief: Vlaamse onafhankelijkheid.
In Destelbergen blijft de bestuursmeerderheid verder ruzie maken en een links beleid voeren.

Toch slaagt het Vlaams Belang er weer in om programmapunten te realiseren: het dienstencentrum in Heusden en het hoofddoekenverbod (zie verder in dit blad).
Ook wij bereiden ons voor op de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 en zijn zeker dat de inwoners van onze gemeente niet zullen luisteren naar de kleine persoonlijke voordelen die zij vaak van de huidige meerderheid ontvingen maar onze inzet en standpunten zullen belonen.
Wie wil meewerken met onze partij is altijd welkom bij een van onze bestuursleden.

Geert Goubert
Voorzitter

Klik hier voor de bijlage

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...