Tijd voor verandering…

Volgend jaar zijn er terug gemeenteraadsverkiezingen. De VLD-VOG is al aan de macht sinds 1976, hoog tijd dus voor verandering! De blauwe heerschappij loopt op haar laatste benen, zeker nu de samenhorigheid tussen VLD en VOG ver te zoeken is.

Het Vlaams Belang heeft sinds 2006 één gemeenteraadslid, Hugo Vandewalle. Vijf jaar hebben wij oppositie gevoerd. Hard maar eerlijk. Geen afbraakpolitiek, maar degelijk geargumenteerd en steeds met tegenvoorstellen. En als het goed was, dan stemden wij mee met de meerderheid.

Vijf jaar lang hebt u onze acties kunnen volgen in ons blaadje. U hebt samen met ons moeten vaststellen dat bepaalde dossiers blijven aanslepen en dat bepaalde beloftes niet of maar half worden uitgevoerd. Sommige zaken werden ons ook willens nillens door de strot geduwd.

Vandaag vragen wij uw mening over de voorbije jaren, maar ook hoe u wil dat Gavere er na 2012 moet uitzien. Een mening waar we zeker rekening mee zullen houden.

Want het Vlaams Belang blijft de partij die kiest voor ons eigen volk. Een keuze voor een onafhankelijk Vlaanderen, een gastvrij land voor iedereen die hier wil komen werken, zich aanpast en integreert. Een Vlaanderen dat echter niet het OCMW van de wereld kan spelen. Een Vlaanderen dat de criminaliteit aanpakt en een Vlaanderen dat zuinig omspringt met uw belastingscenten.

Het Vlaams Belang wil mee vorm geven aan Gavere en daarin is deze enquête een volgende stap!

Hugo Vandewalle
Gemeenteraadslid

Klik hier voor de bijlage

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...