Vlaams Belang Aalter onder de aandacht

Heel wat interesse voor ons lokaal blad in Aalter. Ook de pers wist het te melden: ‘Vlaams Belang komt op in Aalter in 2012’. Hieronder graag het artikel van afdelingsvoorzitter Christophe Bouilliart.

Er is in 2009 terug heel wat gebeurd (of juist niet) in onze gemeente, maar gedane zaken nemen geen keer dus laat ons maar focussen op de toekomst.

Toch kan ik door recente gebeurtenissen niet anders dan nog eens terug te keren naar het recente verleden. We hebben namelijk twee bekende Aalterse politiekers die het nieuws hebben gehaald. De één al wat positiever dan de andere.

Laat ons misschien met het negatieve beginnen. Wat dachten jullie toen jullie te horen kregen dat twee legerkazernes in Wallonië zouden open blijven terwijl ze volgens het besparingsplan van minister De Crem zouden gesloten worden? Ik kon mijn oren niet geloven. Is het niet erg dat net minister De Crem zich laat beïnvloeden en bedotten door onze waalse vrienden. Door diegenen die enkel aan zichzelf denken en er nog steeds van uitgaan dat wij Vlamingen dit zullen blijven slikken en betalen. Was het niet, ten tijde dat de Cd&V in de opositie zat, parlementslid De Crem die de vorige minister van defensie Flahaut zwaar onder vuur nam en het profitariaat van onze waalse vrienden op de korrel nam. Hij zou het beter doen!! Welnu na 2 jaar is hij in hetzelfde bedje ziek. Ik had tot voor kort nog de hoop dat minister De Crem één van de weinigen was binnen de Cd&V die Vlaanderen niet zou bedriegen. Bij deze is maar weer eens gebleken dat we enkel op onszelf kunnen vertrouwen.

Dan hadden we natuurlijk ook nog Dhr. Tavernier die de deur van Groen! achter zich dichttrok. Dit vond ik zeer positief, want hij bleef trouw aan hetgeen waarin hij gelooft. Ik denk dat hij het vooral moeilijk heeft met de toenadering tussen Groen en het SLP van Geert Lambert. Alhoewel ons gedachtegoed immens ver uit elkaar ligt, kan ik enkel maar respect hebben voor iemand die trouw blijft aan zijn principes en waarden en daar in eer en geweten naar handelt. Wat deze twee partijen samen te zoeken hebben is ook voor mij een mysterie. Naar mijn weten staat SLP, weliswaar in een linksere liberale vorm dan Het Vlaams Belang, toch ook voor een op zijn minst onafhankelijker Vlaanderen. Wat niet gezegd kan worden van het uiterst belgicistische Groen. Nu ja als je ziet waar Bert Anciaux terecht is gekomen is eigenlijk alles mogelijk. Voor de mensen binnen SLP die dit ook niet zo goed begrijpen, je kan nog altijd bij ons terecht. Het Vlaamsbelang blijft standvastig wat het streven naar een onafhankelijk Vlaanderen betreft.

Wel nog een geluk dat Dhr. Tavernier aktief blijft in onze gemeente. Wie anders van de oppositie is in staat de dictatuur van onze schepenen en burgemeester in vraag te stellen.

Maar in 2012 zal ook Het Vlaams Belang van de partij zijn om het bestuur van onze gemeente in vraag te stellen. In deze optiek doe ik nu al een warme oproep naar alle mannen, vrouwen en jongeren die wensen mee te werken aan een volwaardig alternatief voor onze gemeente. Aarzel niet en neem contact met ons op.  

Dit kan via mail vlaamsbelangaalter@skynet.be  of op het nummer 0474/567282.
Je kan ook steeds contact opnemen via de regionale website van Het Vlaamsbelang zijnde www.vlaamsbelanggenteeklo.org.

Het
alternatief: Vlaamsbelang Aalter 2012! Mis deze belangrijke afspraak niet!!!!!!!!!

Christophe Bouilliart


Voorzitter Vlaams Belang Aalter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...