Vlaams Belang maakte eerste 10 kandidaten bekend

Met het Vlaams Belang komt een nieuwe speler op het Zelzaatse politieke veld. Voor het eerst krijgen de Vlaamse en rechtse kiezers een kans om hun keuze kenbaar te maken. Voor het Vlaams Belang is er in Zelzate altijd een trouw publiek aan kiezers geweest. Dat bewijzen de resultaten bij de nationale verkiezingen telkens. 
Zelzate is een gemeente in verval. De problemen met de Colruyt-bende waren maar één deel van het verhaal. Zelzate begint ook stilaan te vervreemden door inwijking uit Nederland van daar levende vreemdelingen van Turkse of Noord-Afrikaanse origine. 
De lokale politiek, met de SP.a op kop, negeert dit probleem en probeert er steekvlampolitiek, zoals de recente razzia, de kiezer te misleiden. De komende zes jaar moeten in het teken staan van een ernstige aanpak van de problemen van de kanaalgemeente.  
Het Vlaams Belang wil dan ook duidelijk wegen op de besluitvorming in Zelzate. 
De eerste tien kandidaten, waar u de profielen van in bijlage vindt, zijn de volgende:

1.Patrick De Roo
2.Nathalie Vandamme
3.Guy D’Haeseleer
4.Luc Mattheeuws
5.Liesbet Leempoels
6.Jurgen Claeys
7.Sarah Van der Jeught
8.Godelieve Lauwers
9.Inge Peeters
Lijstduwer is Koenraad De Vleeschauwer.
Het Vlaams Belang werkt verder aan de lijst en is nog in gesprek met een aantal valabele kandidaten.  Maar met dit persbericht willen wij alvast een eerste duidelijk signaal geven: Freddy D.V. – einde van de rit, zonder pardon!
Vandaar ook dat de afdeling de campagne zal voeren: ‘Knikker ze eruit’. Het is tijd voor een nieuwe wind in het gemeentehuis van Zelzate. Meer uitleg vindt u in de bijlage hierna.
Ortwin Depoortere
Regionaal voorzitter Vlaams Belang

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...