Vlaams Belang neemt deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Destelbergen

PERSMEDEDELING

 De Vlaams Belangafdeling van Destelbergen maakt een doorstart en zal meteen ook een lijst indienen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Lijsttrekker wordt Henriëtte Scheire (67 jaar). Zij is gepensioneerd als verpleegster, maar is desondanks nog steeds actief in de zorgsector (zij doet nog steeds vaste nachtdiensten). Onze ambitie? Het Vlaams Belang wil zeker opnieuw zijn intrede doen in de gemeenteraad van Destelbergen.

Hierbij de namen van de eerste 6 kandidaten.

 

  1. Lijsttrekker is Henriëtte Scheire (67 jaar). Henriëtte is een gepensioneerde verpleegster maar is desondanks nog steeds actief in de zorgsector als nachtverpleegster. Zij zetelde al eerder in de OCMW-raad van Destelbergen.
  2. Jean-Pierre De Clercq (66 jaar) is gepensioneerd. Jean-Pierre is een oudgediende in de politiek van Destelbergen want zetelde al eerder 9 jaar in de gemeenteraad.
  3. Carlo Gissens (63 jaar) werkte tot aan zijn pensionering bij de Groendienst van de stad Gent. Hij was altijd actief binnen de Vlaamse Beweging.
  4. Gardabou Ibitsam (19 jaar) is de jongste kandidate. Zij is een zeer sportieve studente aan de Gentse Hogeschool en is daarnaast ook model.
  5. Freddy Moerman (69 jaar).
  6. Rita Gyssels (57 jaar).

 

Olaf EVRARD

Voorzitter Vlaams Belang regio Gent-Eeklo

Reibroekstraat 48

9850 Hansbeke

GSM 0475/73.02.45

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...