Vlaams Belang start campagne n.a.v. 10-puntenplan

In november vorig jaar organiseerde Vlaams Belang Gavere een enquête voor alle inwoners van de gemeente. Op basis van de resultaten – die eerder al werden vrijgegeven – heeft de partij nu een 10-puntenplan opgesteld.

Het Vlaams Belang ijvert voor meer blauw op straat, en een permanent verbod op het verblijf van zigeuners in de gemeente. Ook de verkeersveiligheid moet verbeterd worden, i.h.b. voor de zwakke weggebruiker. Aanleg voet- en fietspaden dringt zich op. Om een verkeersinfarct in de Stationsstraat te vermijden, stelt de partij voor om een ontsluitingsweg aan te leggen van aan de brandweerkazerne naar de Grotenbroek. Ook de bouw van een nieuwe sporthal staat op het programma. Om deze investeringen financieel haalbaar te maken, moeten de gemeentelijke werkingskosten worden verminderd.

 Als ondersteuning geeft het Vlaams Belang aan iedereen die via het SMS-nummer 3111 ‘Veilig + naam en adres” doorstuurt, niet alleen het 10-puntenplan maar ook een gratis (fluo-) veiligheidshesje. Veiligheid is voor onze partij dan ook het belangrijkste thema bij de komende verkiezingen.

Met Vlaamse groet,

Hugo Vandewalle
Lijsttrekker VB Gavere

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...