Vlaams Belang steunt Kinderkankerfonds

Op zaterdag 3 november organiseerde het Vlaams Belang Koepel Gent een 3e “Oldies en Schlageravond” in de Buurtloods in de Muide. Net zoals de voorgaande jaren was de opbrengst van de avond bestemd voor vzw Kinderkankerfonds.
Op maandag 17 december overhandigde een delegatie van het Vlaams Belang in het Gents Universitair Ziekenhuis 750 euro aan de verantwoordelijken van het Kinderkankerfonds. De cheque van 750 euro werd ter plaatse afgegeven en de delegatie van het Vlaams Belang kreeg er een interessante uiteenzetting over de werking van dit fonds.
Het Vlaams Belang in Gent is blij hiermee te kunnen bijdragen tot een fonds dat op een intense manier kankerpatientjes begeleidt. Ook in de volgende jaren is het Vlaams Belang van plan de opbrengst van komende Oldies-avonden aan het kinderkankerfonds te schenken. Deze Oldies-avond blijft trouwens een klassieker in de Muide!Op de foto herkent u naast de verantwoordelijke van de vzw ook initiatiefnemer Joris De Rynck en onze raadsleden Gabi De Boever, Wis Versyp, Johan Deckmyn en Christian Bauwens.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...