Deze legislatuur is bijna voorbij…

Vijf jaar geleden hebt u dit gemeentebestuur verkozenen. De zetelverdeling in de gemeenteraad en als gevolg daarvan in de  OCMW-raad en intercommunales werden door u bepaald. Wat er dus al dan niet is gebeurd is grotendeels de verantwoordelijkheid van de meerderheid.

In hoeverre is het Avanti-plan uitgevoerd? Heeft de meerderheid uw verwachtingen ingelost? Daarover zal U op 14 oktober 2012, nu dus nog een jaartje te gaan, definitief kunnen beslissen.

Vijf jaar hebben we als Vlaams Belang oppositie gevoerd op basis van ons programma –  maar met prioriteit voor het welzijn van onze gemeente  – dat wij presenteerden bij de vorige campagne. Gedurende vijf jaar was ik op de meeste evenementen aanwezig en kreeg ik andere meningen te horen. Daarom is het noodzakelijke dat wij zoals vorige keer een enquête organiseren als basis voor ons programma.

Deels zijn het algemene vragen. Uiteindelijk kunnen we dan zien hoe de zaken evolueerden in andere gemeenten waar het Vlaams Belang deze enquête houdt. Problemen in Eke-Nazareth komen immers ook vaak in onze buurgemeenten voor.
Maar er zijn uiteraard ook de lokale vragen. Welke richting wil U uit met onze gemeente? Vindt u dat het anders kan of moet?

U kan al een deel van daarvan noteren in de vrije ruimte achteraan maar u kan uw opmerkingen neerschrijven en meesturen met de enquête met bijgevoegde enveloppe of bezorgen bij de bestuursleden.

Als Vlaams Belang willen we blijvend mee vorm geven aan Eke-Nazareth. Als de partij die luidop zegt wat velen stilletjes denken. Voor een echt onafhankelijke, veilig en Vlaams Eke-Nazareth.

Willy Van den Kerckhove
Fractievoorzitter

Klik hier voor de bijlage

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...